Nabeschouwing Tongeren - Excelsior Virton (0-1) || Croky Cup 2009/2010

Zondag 23 augustus 2009 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt Tongeren het zondag 23 augustus 2009 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in SportOase Eburons Dome in SportOase Eburons Dome.

Via de Tongeren - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tongeren - Excelsior Virton (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Tongeren en Excelsior Virton is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht Excelsior Virton op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Lefranc. Helaas voor Excelsior Virton werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tongeren - Excelsior Virton
LIVE Tongeren - Excelsior Virton 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tongeren - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Tongeren Gele kaart voor J. Gielen Tongeren
0' Gele kaart Tongeren Gele kaart voor E. Vandebon Tongeren
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor G. Blaise Excelsior Virton
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Negi Excelsior Virton
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Lespagnard Excelsior Virton
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Lefranc Excelsior Virton
18' Wissel Tongeren Wissel M. Tits voor H. Bouslama Tongeren
46' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt K. Lefranc Excelsior Virton
77' Wissel Tongeren Wissel M. Dingenen voor T. Ubachs Tongeren
79' Wissel Excelsior Virton Wissel R. Rodriguez voor K. Jacmot Excelsior Virton
81' Wissel Tongeren Wissel M. Fioravante voor E. Vandebon Tongeren
88' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Schoumaker voor K. Lefranc Excelsior Virton