Nabeschouwing Westerlo - Sint-Truiden (5-5) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2012/2013

Woensdag 28 november 2012 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Westerlo het woensdag 28 november 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden.

Via de Westerlo - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Sint-Truiden (5-5) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Westerlo en Sint-Truiden is geëindigd in een overwinning voor Sint-Truiden. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sint-Truiden het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

In de 23e minuut dacht Sint-Truiden op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Ghoochannejhad. Helaas voor Sint-Truiden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Sint-Truiden dat via Edmilson Junior dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Goor dacht na 62 minuten te scoren voor Westerlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Westerlo via W. Owusu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 92 minuten spelen wist Sint-Truiden via N. Schouterden de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 100e minuut scoorde N. Schouterden namens Sint-Truiden. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 107e minuut leek W. Owusu te scoren voor Westerlo, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 109e minuut leek R. Ghoochannejhad te scoren voor Sint-Truiden, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 110e minuut leek J. Laureys te scoren voor Westerlo, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Sint-Truiden, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Sint-Truiden
5
5
LIVE Westerlo - Sint-Truiden 5-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt R. Ghoochannejhad Sint-Truiden
43' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor M. Annys Sint-Truiden
55' Wissel Westerlo Wissel J. Wilmet voor J. Cools Westerlo
60' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Edmilson Junior Sint-Truiden
62' Doelpunt Westerlo Doelpunt B. Goor Westerlo
64' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Daeseleire Sint-Truiden
65' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Trenson Westerlo
70' Wissel Westerlo Wissel J. Laureys voor J. Vanthournout Westerlo
70' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Dufer voor R. Schoofs Sint-Truiden
76' Wissel Westerlo Wissel N. Van Belle voor K. Vandenbergh Westerlo
77' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. Goor Westerlo
82' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Dequevy voor Bruno Andrade Sint-Truiden
83' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. Bonemme Sint-Truiden
85' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Schouterden voor Edmilson Junior Sint-Truiden
86' Doelpunt Westerlo Doelpunt W. Owusu Westerlo
92' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt N. Schouterden Sint-Truiden
100' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt N. Schouterden Sint-Truiden
107' Doelpunt Westerlo Doelpunt W. Owusu Westerlo
109' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt R. Ghoochannejhad Sint-Truiden
110' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Laureys Westerlo
112' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor M. Schils Sint-Truiden
117' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Wilmet Westerlo