Nabeschouwing Woluwe-Zaventem - Voorde (6-1) || Croky Cup 2012/2013

Zondag 26 augustus 2012 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Woluwe-Zaventem het zondag 26 augustus 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Voorde.

Via de Woluwe-Zaventem - Voorde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Woluwe-Zaventem - Voorde (6-1)

Het Croky Cup duel tussen Woluwe-Zaventem en Voorde is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Woluwe-Zaventem. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Hellebaut in de 9e minuut, waardoor Voorde met een man minder kwam te staan. In de 14e minuut was het Woluwe-Zaventem dat via N. Maeyens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. De Paepe dacht na 36 minuten te scoren voor Woluwe-Zaventem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Woluwe-Zaventem via G. Bilstein, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 47 minuten spelen wist Voorde via R. De Blander de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 59e minuut scoorde Y. Etumba namens Woluwe-Zaventem. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 87e minuut leek G. Bilstein te scoren voor Woluwe-Zaventem, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek G. Bilstein te scoren voor Woluwe-Zaventem, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Woluwe-Zaventem - Voorde
6
1
LIVE Woluwe-Zaventem - Voorde 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Woluwe-Zaventem - Voorde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Rode kaart Voorde Rode kaart voor M. Hellebaut Voorde
14' Doelpunt Woluwe-Zaventem Doelpunt N. Maeyens Woluwe-Zaventem
14' Wissel Voorde Wissel K. Meers voor M. Torrekens Voorde
16' Wissel Woluwe-Zaventem Wissel G. Peeters voor M. Weynants Woluwe-Zaventem
36' Eigen doelpunt Woluwe-Zaventem Eigen doelpunt J. De Paepe Woluwe-Zaventem
38' Doelpunt Woluwe-Zaventem Doelpunt G. Bilstein Woluwe-Zaventem
46' Wissel Woluwe-Zaventem Wissel P. Vuerinckx voor D. Pannis Woluwe-Zaventem
46' Wissel Woluwe-Zaventem Wissel Y. Etumba voor N. Maeyens Woluwe-Zaventem
46' Wissel Voorde Wissel S. Jacobs voor H. Aïssa Voorde
47' Doelpunt Voorde Doelpunt R. De Blander Voorde
59' Doelpunt Woluwe-Zaventem Doelpunt Y. Etumba Woluwe-Zaventem
81' Wissel Voorde Wissel B. De Taeye voor J. De Paepe Voorde
87' Doelpunt Woluwe-Zaventem Doelpunt G. Bilstein Woluwe-Zaventem
90' Doelpunt Woluwe-Zaventem Doelpunt G. Bilstein Woluwe-Zaventem