Nabeschouwing Excelsior Virton - Deinze (1-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het zondag 26 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Deinze (1-1)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Excelsior Virton en Deinze geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. De Belder, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. In de 59e minuut kreeg D. Prychynenko van Deinze voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Deinze de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Anne namens Excelsior Virton in de 78e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Excelsior Virton - Deinze 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Deinze Doelpunt D. De Belder Deinze 0-1
31' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor D. Sula Excelsior Virton
32' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor V. Guillaume Excelsior Virton
54' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
59' Tweede gele kaart Deinze Tweede gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
63' Wissel Deinze Wissel J. Vansteenkiste voor L. Mertens Deinze
71' Gele kaart Deinze Gele kaart voor B. Djihad Deinze
71' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor B. Djihad Deinze
73' Wissel Excelsior Virton Wissel I. Karamoko voor R. Droehnle Excelsior Virton
73' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Colella voor A. Allach Excelsior Virton
73' Wissel Excelsior Virton Wissel T. Toure voor D. Sula Excelsior Virton
78' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt S. Anne met assist van I. Karamoko Excelsior Virton 1-1
80' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
82' Gele kaart Deinze Gele kaart voor V. Boone Deinze
86' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Aabbou voor V. Guillaume Excelsior Virton
89' Wissel Deinze Wissel B. Dansoko voor Y. Challouk Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Deinze
Opstellingen Excelsior Virton - Deinze
De opstellingen van Excelsior Virton en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.