Nabeschouwing Excelsior Virton - RWDM (0-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het zondag 6 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - RWDM (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 0-1 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Ruyssen, waarmee RWDM met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van RWDM.

LIVE Excelsior Virton - RWDM 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt RWDM Doelpunt G. Ruyssen RWDM 0-1
35' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Pinga Maria voor M. Doue Excelsior Virton
36' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Vinck Excelsior Virton
42' Gele kaart RWDM Gele kaart voor I. Sankhon RWDM
56' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Bidi Excelsior Virton
62' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Keita RWDM
72' Wissel RWDM Wissel A. Danté voor T. Ephestion RWDM
73' Wissel RWDM Wissel C. Lavie voor Z. El Ouahdi RWDM
74' Wissel Excelsior Virton Wissel G. Mujangi Bia voor A. Allach Excelsior Virton
74' Wissel Excelsior Virton Wissel K. Masangu voor V. Guillaume Excelsior Virton
75' Gele kaart RWDM Gele kaart voor C. Lavie RWDM
85' Wissel RWDM Wissel J. Libert voor G. Claes RWDM
85' Wissel RWDM Wissel W. Togui voor I. de Camargo RWDM
88' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Electeur voor H. Kage Excelsior Virton
88' Wissel Excelsior Virton Wissel E. Ghazoini voor V. Vanbaleghem Excelsior Virton
88' Wissel RWDM Wissel T. Mpati voor G. Ruyssen RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - RWDM
Opstellingen Excelsior Virton - RWDM
De opstellingen van Excelsior Virton en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior Virton - RWDM

Excelsior Virton en RWDM treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor RWDM. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is RWDM favoriet. 1 keer wist de ploeg van Excelsior Virton te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Excelsior Virton. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Virton 0
Winst RWDM 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 8e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 3e plaats.