Nabeschouwing Lommel United - RWDM (0-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 20:45 uur



In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lommel United het zaterdag 12 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - RWDM (0-0)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Lommel United en RWDM geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lommel United en RWDM gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Lommel United, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Laurent Willems niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - RWDM
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
77
91
Gevaarlijke aanvallen
46
63
Corners
7
5
Wissels
2
4
LIVE Lommel United - RWDM 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Keita RWDM
45' Gele kaart RWDM Gele kaart voor F. Le Joncour RWDM
46' Wissel RWDM Wissel K. Nzuzi Mata voor T. Ephestion RWDM
46' Wissel RWDM Wissel W. Togui voor I. de Camargo RWDM
50' Gele kaart RWDM Gele kaart voor N. Rommens RWDM
76' Wissel Lommel United Wissel T. Agyepong voor K. Saito Lommel United
76' Wissel RWDM Wissel T. Mpati Bibuangu voor Y. Vorogovskiy RWDM
77' Wissel RWDM Wissel K. Hazard voor G. Claes RWDM
87' Wissel Lommel United Wissel A. Anello voor D. Rosa Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - RWDM
Opstellingen Lommel United - RWDM

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - RWDM

Lommel United en RWDM treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor RWDM. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl RWDM slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 5
Winst RWDM 2
Gelijkspel 0
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 7e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lommel United - RWDM Opstelling Lommel United Opstelling RWDM Live Lommel United - RWDM Live Lommel United - RWDM kijken Lommel United - RWDM kijken Live Lommel United - RWDM stream Lommel United - RWDM Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - RWDM Uitslag Lommel United - RWDM Statistieken Lommel United - RWDM Eerste Divisie B 2021/2022 Lommel United - RWDM wedden Lommel United - RWDM gokken Lommel United - RWDM Unibet