Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NAC Breda (4-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 29 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 29 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NAC Breda (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en NAC Breda is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Maatsen. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Go Ahead Eagles dat via L. de Kogel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. de Kogel dacht na 70 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde NAC Breda via K. van der Weg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Go Ahead Eagles via E. van Overbeek de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - NAC Breda
4
1
LIVE Go Ahead Eagles - NAC Breda 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt D. Maatsen Go Ahead Eagles
18' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. de Kogel Go Ahead Eagles
46' Wissel NAC Breda Wissel M. Seuntjens voor E. Ünal NAC Breda
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel E. van Overbeek voor D. Maatsen Go Ahead Eagles
70' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. de Kogel Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Nieuwpoort voor R. van der Meer Go Ahead Eagles
75' Wissel NAC Breda Wissel B. Robinson voor S. Ars NAC Breda
83' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. van der Weg NAC Breda
86' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt E. van Overbeek Go Ahead Eagles
86' Wissel NAC Breda Wissel O. Kazanci voor D. Gorter NAC Breda
88' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - NAC Breda
Opstellingen Go Ahead Eagles - NAC Breda

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - NAC Breda

Go Ahead Eagles en NAC Breda treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 11 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.