Nabeschouwing Excelsior - Go Ahead Eagles (0-1) || Eerste Divisie 2020/2021

Woensdag 12 mei 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2020/2021 neemt Excelsior het woensdag 12 mei 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Go Ahead Eagles (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door B. Kuipers, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Go Ahead Eagles dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor Go Ahead Eagles de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Excelsior - Go Ahead Eagles 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Rabillard voor M. Berden Go Ahead Eagles
42' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor N. Tjoe a On Excelsior
63' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor L. Bruins Excelsior
65' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Zwarts Excelsior
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Mulenga voor B. Van Hoeven Go Ahead Eagles
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Z. Eddahchouri voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
71' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Bakker Go Ahead Eagles
72' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Eersteling Go Ahead Eagles
74' Wissel Excelsior Wissel A. Aberkane voor N. Tjoe a On Excelsior
74' Wissel Excelsior Wissel R. el Hankouri voor E. Omarsson Excelsior
82' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt B. Kuipers met assist van J. Idzes Go Ahead Eagles 0-1
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel W. Droste voor J. Eersteling Go Ahead Eagles
87' Wissel Excelsior Wissel M. van Rooijen voor L. Bruins Excelsior
90' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. Damen Excelsior
91' Wissel Excelsior Wissel R. Niemeijer voor S. Horemans Excelsior
92' Wissel Excelsior Wissel D. Seys voor S. Fischer Excelsior
95' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. van Rooijen Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Go Ahead Eagles
Opstellingen Excelsior - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Excelsior en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.