Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht (2-2) || Eerste Divisie 2020/2021

Woensdag 12 mei 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2020/2021 neemt FC Eindhoven het woensdag 12 mei 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht (2-2)

De Eerste Divisie 2020/2021 wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Eindhoven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. van der Sande. FC Eindhoven vergrootte in de 5e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Vermeulen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Jong Utrecht de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Rijks.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Fernandes Sanches de 2-2 maakte voor Jong Utrecht.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Eindhoven - Jong Utrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. van der Sande FC Eindhoven 1-0
5' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt V. Vermeulen FC Eindhoven 2-0
20' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor N. Azzagari FC Eindhoven
20' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Pabai voor R. Meissen Jong Utrecht
42' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt M. Rijks met assist van D. Van Den Berg Jong Utrecht 2-1
46' Wissel Jong Utrecht Wissel O. Velanas voor R. Balk Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor M. Rijks Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Lottin voor J. Hoogma Jong Utrecht
64' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt D. Fernandes Sanches Jong Utrecht 2-2
66' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Donkor voor N. Azzagari FC Eindhoven
67' Wissel FC Eindhoven Wissel L. van Kleef voor I. Pozo FC Eindhoven
68' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. van Son FC Eindhoven
74' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van den Bos voor J. van Casand FC Eindhoven
77' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Huizing Jong Utrecht
81' Wissel FC Eindhoven Wissel D. Janssen voor B. Biemans FC Eindhoven
81' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Dahlhaus voor M. van Rosmalen FC Eindhoven
82' Wissel Jong Utrecht Wissel D. van der Kust voor O. Alou Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong Utrecht
Opstellingen FC Eindhoven - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Pascal Maas
Coach Ab Plugboer
Voorbeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht

FC Eindhoven en Jong Utrecht treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 28 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 5
Winst Jong Utrecht 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 15e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 18e plaats.