Nabeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport (3-2) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 18 november 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt FC Dordrecht het vrijdag 18 november 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in GN Bouw Stadion (Dordrecht) in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Helmond Sport is geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Justiana. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Helmond Sport dat via Z. Grabovac dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Hulst dacht na 62 minuten te scoren voor FC Dordrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde FC Dordrecht via Cecilio Lopes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist FC Dordrecht via W. Kousemaker de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - Helmond Sport
3
2
LIVE FC Dordrecht - Helmond Sport 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt G. Justiana Helmond Sport
24' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Z. Grabovac Helmond Sport
29' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Amevor FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Tano voor J. Mayele FC Dordrecht
48' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Rijsdijk FC Dordrecht
62' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Hulst FC Dordrecht
71' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Coster voor G. Achterberg FC Dordrecht
72' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bossman voor S. Stachnik Helmond Sport
78' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Cecilio Lopes FC Dordrecht
88' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Beugelsdijk FC Dordrecht
89' Wissel Helmond Sport Wissel Y. Koubali voor D. Guijo Velasco Helmond Sport
90' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt W. Kousemaker FC Dordrecht
90' Wissel Helmond Sport Wissel P. Veerman voor G. Justiana Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Helmond Sport
Opstellingen FC Dordrecht - Helmond Sport

Voorbeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport

FC Dordrecht en Helmond Sport treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 28 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 7 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor FC Dordrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.