Nabeschouwing FC Dordrecht - Veendam (2-2) || Eerste Divisie 2011/2012

Zondag 30 oktober 2011 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt FC Dordrecht het zondag 30 oktober 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Veendam. De wedstrijd wordt gespeeld in GN Bouw Stadion (Dordrecht) in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Veendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Veendam (2-2)

De Eerste Divisie 2011/2012 wedstrijd tussen FC Dordrecht en Veendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 39e minuut dacht FC Dordrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Cecilio Lopes. Helaas voor FC Dordrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het FC Dordrecht dat via J. Rijsdijk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut kreeg J. Lima van FC Dordrecht voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Dordrecht de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 68e minuut scoorde Veendam via D. Menting, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Veendam via J. Opoku de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - Veendam
2
2
LIVE FC Dordrecht - Veendam 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Veendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Gielisse FC Dordrecht
28' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Lima FC Dordrecht
39' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Cecilio Lopes FC Dordrecht
51' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Rijsdijk FC Dordrecht
58' Tweede gele kaart FC Dordrecht Tweede gele kaart voor J. Lima FC Dordrecht
60' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Amevor voor S. Curiel FC Dordrecht
62' Wissel Veendam Wissel P. Hoxhaj voor M. Apau Veendam
63' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Vlasblom voor S. Hulst FC Dordrecht
67' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Cecilio Lopes FC Dordrecht
68' Doelpunt Veendam Doelpunt D. Menting Veendam
69' Wissel Veendam Wissel J. Opoku voor D. Romann Veendam
82' Gele kaart Veendam Gele kaart voor R. Cijntje Veendam
83' Doelpunt Veendam Doelpunt J. Opoku Veendam
84' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Diao voor J. Rijsdijk FC Dordrecht
84' Wissel Veendam Wissel H. Feenstra voor Vicente Veendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Veendam
Opstellingen FC Dordrecht - Veendam

Voorbeschouwing FC Dordrecht - Veendam

FC Dordrecht en Veendam treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Veendam in de Eerste Divisie vond plaats op 15 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Veendam. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Veendam favoriet. 8 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor FC Dordrecht. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.