Nabeschouwing FC Eindhoven - OVV (3-2) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 2 maart 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt FC Eindhoven het vrijdag 2 maart 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OVV.

Via de FC Eindhoven - OVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - OVV (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en OVV is geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Tailor. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het OVV dat via V. Schulmeister dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Krohne dacht na 57 minuten te scoren voor OVV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde FC Eindhoven via S. Koc, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist FC Eindhoven via S. Koc de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - OVV
3
2
LIVE FC Eindhoven - OVV 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - OVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Eigen doelpunt FC Eindhoven Eigen doelpunt S. Tailor FC Eindhoven
46' Wissel OVV Wissel D. van der Ree voor J. Livramento OVV
54' Doelpunt OVV Doelpunt V. Schulmeister OVV
57' Doelpunt OVV Doelpunt D. Krohne OVV
61' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Pennings voor J. Tahapary FC Eindhoven
67' Wissel OVV Wissel L. Schwiebbe voor K. Kerr OVV
71' Wissel FC Eindhoven Wissel M. Van Geele voor F. van Kouwen FC Eindhoven
75' Wissel OVV Wissel E. Cairo voor D. Krohne OVV
83' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Koc FC Eindhoven
89' Gele kaart OVV Gele kaart voor S. Tailor OVV
90' Penalty FC Eindhoven Penalty S. Koc FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - OVV
Opstellingen FC Eindhoven - OVV

Voorbeschouwing FC Eindhoven - OVV

FC Eindhoven en OVV treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en OVV in de Eerste Divisie vond plaats op 9 september 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is OVV favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor FC Eindhoven. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.