Nabeschouwing FC Eindhoven - Veendam (2-0) || Eerste Divisie 2011/2012

Zaterdag 28 januari 2012 - 19:30 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt FC Eindhoven het zaterdag 28 januari 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Veendam.

Via de FC Eindhoven - Veendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Veendam (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Veendam is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Lucius. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het FC Eindhoven dat via Y. Mokhtar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Veendam
2
0
LIVE FC Eindhoven - Veendam 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Veendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt T. Lucius FC Eindhoven
7' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Y. Mokhtar FC Eindhoven
24' Gele kaart Veendam Gele kaart voor D. Menting Veendam
61' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Vansimpsen voor J. van Kruijssen FC Eindhoven
69' Wissel Veendam Wissel A. Marello voor L. Hutten Veendam
69' Wissel Veendam Wissel Vicente voor D. Menting Veendam
72' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Vansimpsen FC Eindhoven
75' Wissel FC Eindhoven Wissel L. Kantelberg voor E. Addo FC Eindhoven
79' Wissel Veendam Wissel P. Rampavilas voor L. Lambooij Veendam
84' Wissel FC Eindhoven Wissel V. Vermeer voor J. Waalkens FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Veendam
Opstellingen FC Eindhoven - Veendam

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Veendam

FC Eindhoven en Veendam treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Veendam in de Eerste Divisie vond plaats op 21 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Veendam favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor FC Eindhoven. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.