Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (0-1) || Eerste Divisie 2011/2012

Zondag 27 november 2011 - 12:30 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt Go Ahead Eagles het zondag 27 november 2011 om 12:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle is geëindigd in een 0-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 37e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van B. van Hintum. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
LIVE Go Ahead Eagles - PEC Zwolle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt B. van Hintum PEC Zwolle
38' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Jansen Go Ahead Eagles
45' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. van den Ouweland Go Ahead Eagles
55' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor N. Maachi PEC Zwolle
57' Wissel PEC Zwolle Wissel N. Mamedov voor M. Saymak PEC Zwolle
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel X. Houtkoop voor T. Nzuzi-Makuno Go Ahead Eagles
65' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Antonia Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel N. Tarvajärvi voor M. Jansen Go Ahead Eagles
76' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Bannink voor A. Slot PEC Zwolle
96' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Jesper Drost PEC Zwolle
90' Wissel PEC Zwolle Wissel Jesper Drost voor F. Narsingh PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
Opstellingen Go Ahead Eagles - PEC Zwolle

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle in de Eerste Divisie vond plaats op 13 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 8 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.