Nabeschouwing Helmond Sport - Veendam (3-2) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 4 november 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt Helmond Sport het vrijdag 4 november 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Veendam.

Via de Helmond Sport - Veendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Veendam (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Veendam is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Veendam op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Jansen. Helaas voor Veendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Veendam dat via M. Apau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Stachnik dacht na 65 minuten te scoren voor Helmond Sport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Helmond Sport via S. Stachnik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Helmond Sport via E. Quekel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Veendam
3
2
LIVE Helmond Sport - Veendam 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Veendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Veendam Doelpunt A. Jansen Veendam
47' Doelpunt Veendam Doelpunt M. Apau Veendam
46' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Joppen Helmond Sport
50' Wissel Helmond Sport Wissel D. Guijo Velasco voor G. Niklitsiotis Helmond Sport
60' Wissel Helmond Sport Wissel Z. Grabovac voor A. Verberne Helmond Sport
65' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Stachnik Helmond Sport
69' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Stachnik Helmond Sport
74' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt E. Quekel Helmond Sport
80' Wissel Veendam Wissel P. Rampavilas voor D. Romann Veendam
85' Wissel Veendam Wissel P. Kluin voor Vicente Veendam
97' Wissel Helmond Sport Wissel Y. Koubali voor G. Justiana Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Veendam
Opstellingen Helmond Sport - Veendam

Voorbeschouwing Helmond Sport - Veendam

Helmond Sport en Veendam treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Veendam in de Eerste Divisie vond plaats op 29 april 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Veendam favoriet. 5 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Helmond Sport. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.