Nabeschouwing Helmond Sport - Willem II (0-7) || Eerste Divisie 2011/2012

Zondag 27 november 2011 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt Helmond Sport het zondag 27 november 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de Helmond Sport - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Willem II (0-7)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Willem II is geëindigd in een 0-7 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 5e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van D. de Groot. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 5e minuut moest J. Sequeira van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Helmond Sport verder met een speler minder. R. Sanusi dacht na 15 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 17e minuut scoorde Willem II via D. de Groot, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 40e minuut moest Helmond Sport verder met een man minder, nadat C. Kazlauskas een tweede gele kaart kreeg. In de 50e minuut scoorde D. Guijt namens Willem II. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 67e minuut leek D. de Groot te scoren voor Willem II, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 75e minuut leek D. Schreurs te scoren voor Willem II, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 86e minuut leek D. de Groot te scoren voor Willem II, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-7 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Willem II
LIVE Helmond Sport - Willem II 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Willem II Penalty D. de Groot Willem II
5' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor J. Sequeira Helmond Sport
8' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor P. Veerman Helmond Sport
15' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Sanusi Willem II
17' Doelpunt Willem II Doelpunt D. de Groot Willem II
19' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor C. Kazlauskas Helmond Sport
28' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bossman voor S. Stachnik Helmond Sport
40' Tweede gele kaart Helmond Sport Tweede gele kaart voor C. Kazlauskas Helmond Sport
50' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Guijt Willem II
53' Wissel Helmond Sport Wissel A. Verberne voor P. Veerman Helmond Sport
62' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor K. Bossman Helmond Sport
62' Wissel Willem II Wissel D. Schreurs voor R. Sanusi Willem II
66' Wissel Willem II Wissel J. van Nuland voor M. Pereira Willem II
67' Doelpunt Willem II Doelpunt D. de Groot Willem II
75' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Schreurs Willem II
77' Wissel Willem II Wissel R. van Zaanen voor J. Kolkka Willem II
86' Doelpunt Willem II Doelpunt D. de Groot Willem II