Nabeschouwing OVV - FC Emmen (0-1) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 14 oktober 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt OVV het vrijdag 14 oktober 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen.

Via de OVV - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OVV - FC Emmen (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen OVV en FC Emmen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 81e minuut dacht FC Emmen op voorsprong te komen via een doelpunt van J. de Visscher. Helaas voor FC Emmen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut kreeg T. De Corte van OVV voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor OVV de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken OVV - FC Emmen
LIVE OVV - FC Emmen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OVV - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. ter Heide FC Emmen
41' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Mravec FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel M. Bemba voor J. de Vries FC Emmen
55' Gele kaart OVV Gele kaart voor T. De Corte OVV
60' Wissel OVV Wissel I. Maayen voor E. Cairo OVV
63' Wissel FC Emmen Wissel M. Poldervaart voor M. Mravec FC Emmen
69' Wissel FC Emmen Wissel M. Koenders voor M. Sterk FC Emmen
72' Gele kaart OVV Gele kaart voor P. Reekers OVV
73' Wissel OVV Wissel S. Laghmouchi voor A. Jansen da Silva OVV
80' Wissel OVV Wissel J. van Ewijk voor D. Krohne OVV
81' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. de Visscher FC Emmen
81' Gele kaart OVV Gele kaart voor L. Schwiebbe OVV
90' Tweede gele kaart OVV Tweede gele kaart voor T. De Corte OVV
92' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Metaj FC Emmen
95' Gele kaart OVV Gele kaart voor S. Laghmouchi OVV
Video hoogtepunten en samenvatting OVV - FC Emmen
Opstellingen OVV - FC Emmen

Voorbeschouwing OVV - FC Emmen

OVV en FC Emmen treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen OVV en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 25 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is FC Emmen favoriet. 7 keer wist de ploeg van OVV te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor OVV. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.