Nabeschouwing PEC Zwolle - FC Dordrecht (5-0) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 21 oktober 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt PEC Zwolle het vrijdag 21 oktober 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht.

Via de PEC Zwolle - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - FC Dordrecht (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen PEC Zwolle en FC Dordrecht is geëindigd in een 5-0 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Maachi. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het PEC Zwolle dat via N. Maachi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Saymak dacht na 46 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde PEC Zwolle via M. Saymak, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist PEC Zwolle via N. Maachi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 63 minuten kon J. Versluis van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat FC Dordrecht het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - FC Dordrecht
5
0
LIVE PEC Zwolle - FC Dordrecht 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Maachi PEC Zwolle
18' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Maachi PEC Zwolle
21' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Versluis FC Dordrecht
42' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Coster voor B. Vlasblom FC Dordrecht
42' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Post voor S. Hulst FC Dordrecht
44' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor N. Coster FC Dordrecht
46' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak PEC Zwolle
48' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak PEC Zwolle
52' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Maachi PEC Zwolle
55' Wissel PEC Zwolle Wissel N. Mamedov voor N. Maachi PEC Zwolle
62' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Post FC Dordrecht
63' Tweede gele kaart FC Dordrecht Tweede gele kaart voor J. Versluis FC Dordrecht
65' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Diao voor K. Tano FC Dordrecht
73' Wissel PEC Zwolle Wissel Jesper Drost voor J. van den Berg PEC Zwolle
83' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Hiwat voor A. Slot PEC Zwolle
86' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. Diao FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - FC Dordrecht
Opstellingen PEC Zwolle - FC Dordrecht

Voorbeschouwing PEC Zwolle - FC Dordrecht

PEC Zwolle en FC Dordrecht treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 11 maart 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 4 keer wist de ploeg van PEC Zwolle te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor PEC Zwolle. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.