Nabeschouwing PEC Zwolle - MVV Maastricht (1-1) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 17 februari 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt PEC Zwolle het vrijdag 17 februari 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht.

Via de PEC Zwolle - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - MVV Maastricht (1-1)

De Eerste Divisie 2011/2012 wedstrijd tussen PEC Zwolle en MVV Maastricht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 30e minuut dacht MVV Maastricht op voorsprong te komen via een doelpunt van T. van Hyfte. Helaas voor MVV Maastricht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het PEC Zwolle dat via N. Maachi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - MVV Maastricht
1
1
LIVE PEC Zwolle - MVV Maastricht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt T. van Hyfte MVV Maastricht
32' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Maachi PEC Zwolle
37' Wissel PEC Zwolle Wissel N. Mamedov voor J. van den Berg PEC Zwolle
38' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor J. Pot PEC Zwolle
49' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor L. Castellana MVV Maastricht
61' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Labylle voor L. Voorjans MVV Maastricht
69' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Cicek voor Jesper Drost PEC Zwolle
78' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Bannink voor J. Pot PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - MVV Maastricht
Opstellingen PEC Zwolle - MVV Maastricht

Voorbeschouwing PEC Zwolle - MVV Maastricht

PEC Zwolle en MVV Maastricht treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en MVV Maastricht in de Eerste Divisie vond plaats op 28 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl MVV Maastricht slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.