Nabeschouwing Telstar - Fortuna Sittard (2-1) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 20 januari 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt Telstar het vrijdag 20 januari 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard.

Via de Telstar - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Fortuna Sittard (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Fortuna Sittard is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Telstar op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Brands. Helaas voor Telstar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Telstar dat via J. Plat dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Diaz dacht na 92 minuten te scoren voor Fortuna Sittard, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Fortuna Sittard
2
1
LIVE Telstar - Fortuna Sittard 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Plat Telstar
33' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor D. Hoesen Fortuna Sittard
34' Doelpunt Telstar Doelpunt K. Brands Telstar
39' Doelpunt Telstar Doelpunt J. Plat Telstar
46' Wissel Fortuna Sittard Wissel S. Usta voor R. Geenen Fortuna Sittard
59' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor F. Ricksen Fortuna Sittard
70' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Gulpen voor D. Hoesen Fortuna Sittard
71' Wissel Telstar Wissel M. Holwijn voor G. Sheotahul Telstar
75' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Secerovic voor R. Voorn Fortuna Sittard
77' Gele kaart Telstar Gele kaart voor N. Kuipers Telstar
92' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt K. Diaz Fortuna Sittard
90' Wissel Telstar Wissel S. Mazreku voor K. Brands Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Fortuna Sittard
Opstellingen Telstar - Fortuna Sittard

Voorbeschouwing Telstar - Fortuna Sittard

Telstar en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Fortuna Sittard in de Eerste Divisie vond plaats op 17 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Telstar favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Fortuna Sittard slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.