Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (5-3) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 30 september 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt TOP Oss het vrijdag 30 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (5-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 5-3 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Heerkens. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Go Ahead Eagles dat via J. Antonia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van der Sloot dacht na 34 minuten te scoren voor TOP Oss, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde TOP Oss via M. van der Sloot, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist TOP Oss via C. Bieber de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde K. Karami namens Go Ahead Eagles. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 86e minuut leek M. van der Sloot te scoren voor TOP Oss, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek F. Heerkens te scoren voor TOP Oss, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Go Ahead Eagles
5
3
LIVE TOP Oss - Go Ahead Eagles 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt F. Heerkens Go Ahead Eagles
13' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Antonia Go Ahead Eagles
34' Doelpunt TOP Oss Doelpunt M. van der Sloot TOP Oss
45' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Kolder Go Ahead Eagles
53' Doelpunt TOP Oss Doelpunt M. van der Sloot TOP Oss
57' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor A. Simone TOP Oss
59' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Nzuzi-Makuno voor X. Houtkoop Go Ahead Eagles
65' Wissel TOP Oss Wissel T. Nelemans voor R. de Ruiter TOP Oss
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Gerritsen voor J. Antonia Go Ahead Eagles
67' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor P. Gerritsen Go Ahead Eagles
74' Doelpunt TOP Oss Doelpunt C. Bieber TOP Oss
76' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. van de Sande TOP Oss
80' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt K. Karami Go Ahead Eagles
82' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Schuurman Go Ahead Eagles
86' Doelpunt TOP Oss Doelpunt M. van der Sloot TOP Oss
89' Wissel TOP Oss Wissel Antonio Stankov voor R. van de Sande TOP Oss
90' Eigen doelpunt TOP Oss Eigen doelpunt F. Heerkens TOP Oss
91' Wissel TOP Oss Wissel C. van den Ouweland voor M. van der Sloot TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Go Ahead Eagles
Opstellingen TOP Oss - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles

TOP Oss en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 8 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 5 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor TOP Oss. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.