Nabeschouwing Willem II - Almere City (1-2) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 18 november 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt Willem II het vrijdag 18 november 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Almere City (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Willem II en Almere City is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ribeiro. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Almere City dat via M. Burgzorg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Kolkka dacht na 80 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut werd R. Meulens van Almere City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Almere City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Almere City
1
2
LIVE Willem II - Almere City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Willem II Gele kaart voor N. Vossebelt Willem II
14' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Ribeiro Almere City
25' Gele kaart Almere City Gele kaart voor C. Misidjan Almere City
33' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Kappenberg Almere City
47' Gele kaart Almere City Gele kaart voor G. Felixdaal Almere City
62' Wissel Willem II Wissel R. Haemhouts voor D. Schreurs Willem II
64' Gele kaart Willem II Gele kaart voor H. Mulder Willem II
65' Doelpunt Almere City Doelpunt M. Burgzorg Almere City
68' Wissel Willem II Wissel J. Kolkka voor N. Vossebelt Willem II
70' Wissel Almere City Wissel T. Sluijter voor M. Rosheuvel Almere City
72' Gele kaart Almere City Gele kaart voor D. Malone Almere City
74' Wissel Willem II Wissel D. Guijt voor S. Keller Willem II
80' Doelpunt Willem II Doelpunt J. Kolkka Willem II
87' Wissel Almere City Wissel J. Robertson voor M. Burgzorg Almere City
91' Rode kaart Almere City Rode kaart voor R. Meulens Almere City
93' Wissel Almere City Wissel V. Schulmeister voor J. Ribeiro Almere City