Nabeschouwing Willem II - FC Eindhoven (1-1) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 20 januari 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt Willem II het vrijdag 20 januari 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - FC Eindhoven (1-1)

De Eerste Divisie 2011/2012 wedstrijd tussen Willem II en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 73e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Mokhtar. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Willem II dat via J. Lumu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - FC Eindhoven
1
1
LIVE Willem II - FC Eindhoven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor I. Rossen FC Eindhoven
16' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Pennings voor R. van Boekel FC Eindhoven
34' Gele kaart Willem II Gele kaart voor N. Vossebelt Willem II
52' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Koc FC Eindhoven
66' Wissel Willem II Wissel P. Wojciechowski voor N. Vossebelt Willem II
73' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Y. Mokhtar FC Eindhoven
76' Wissel Willem II Wissel S. Akouili voor M. Pereira Willem II
76' Wissel Willem II Wissel J. Lumu voor J. Kolkka Willem II
77' Doelpunt Willem II Doelpunt J. Lumu Willem II
84' Wissel FC Eindhoven Wissel J. van Kruijssen voor S. Koc FC Eindhoven
94' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. van Nuland Willem II
93' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. van Son FC Eindhoven
91' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Paridaans voor J. Waalkens FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - FC Eindhoven
Opstellingen Willem II - FC Eindhoven

Voorbeschouwing Willem II - FC Eindhoven

Willem II en FC Eindhoven treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 16 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Willem II favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.