Nabeschouwing Willem II - Go Ahead Eagles (1-1) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 12 augustus 2011 - 19:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt Willem II het vrijdag 12 augustus 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Go Ahead Eagles (1-1)

De Eerste Divisie 2011/2012 wedstrijd tussen Willem II en Go Ahead Eagles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 19e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Mulder. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Go Ahead Eagles dat via M. Kolder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Go Ahead Eagles
1
1
LIVE Willem II - Go Ahead Eagles 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Willem II Doelpunt H. Mulder Willem II
26' Wissel Willem II Wissel R. van Zaanen voor M. Piqué Willem II
37' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. van den Ouweland Go Ahead Eagles
58' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Suk voor T. Nzuzi-Makuno Go Ahead Eagles
61' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Kolder Go Ahead Eagles
64' Wissel Willem II Wissel P. Wojciechowski voor D. Schreurs Willem II
66' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. van Zaanen Willem II
69' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor D. Bus Go Ahead Eagles
76' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Jansen Go Ahead Eagles
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel R. Wellenberg voor J. van den Ouweland Go Ahead Eagles
80' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Schuurman Go Ahead Eagles
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Kobussen voor M. Jansen Go Ahead Eagles
94' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Antonia Go Ahead Eagles