Nabeschouwing NEC - RKC Waalwijk (2-0) || Eredivisie Nacompetitie 2018/2019

Vrijdag 10 mei 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 neemt NEC het vrijdag 10 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - RKC Waalwijk (2-0)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen NEC en RKC Waalwijk is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 2-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Ndayishimiye, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bruijn op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van NEC.

LIVE NEC - RKC Waalwijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt NEC Doelpunt M. Ndayishimiye NEC 1-0
15' Doelpunt NEC Doelpunt J. Bruijn NEC 2-0
21' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Bossaerts NEC
65' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Maatsen voor D. Seys RKC Waalwijk
67' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Wolters NEC
70' Wissel NEC Wissel A. Musaba voor R. Wolters NEC
79' Wissel NEC Wissel J. van den Berg voor M. Ndayishimiye NEC
84' Wissel RKC Waalwijk Wissel E. Walian voor A. Tahiri RKC Waalwijk
86' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor E. Walian RKC Waalwijk
91' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor S. Spierings RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - RKC Waalwijk
Opstellingen NEC - RKC Waalwijk
De opstellingen van NEC en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en RKC Waalwijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing NEC - RKC Waalwijk

NEC en RKC Waalwijk treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en RKC Waalwijk elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.