Nabeschouwing Sparta Rotterdam - TOP Oss (3-0) || Eredivisie Nacompetitie 2018/2019

Woensdag 22 mei 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het woensdag 22 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - TOP Oss (3-0)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Sparta Rotterdam en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Vriends, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sparta Rotterdam opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het R. Ache die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sparta Rotterdam. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Ache van Sparta Rotterdam die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie, waardoor Sparta Rotterdam dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sparta Rotterdam - TOP Oss 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt B. Vriends met assist van M. Rayhi Sparta Rotterdam 1-0
53' Wissel TOP Oss Wissel K. van der Biezen voor L. Kaak TOP Oss
53' Wissel TOP Oss Wissel D. Janssen voor O. Rommens TOP Oss
57' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor B. Smeets TOP Oss
65' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ache voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
65' Wissel Sparta Rotterdam Wissel F. Dabo voor L. Duarte Sparta Rotterdam
76' Wissel Sparta Rotterdam Wissel İ. Dervişoğlu voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
86' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Ache met assist van İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam 2-0
87' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Ache met assist van İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - TOP Oss
Opstellingen Sparta Rotterdam - TOP Oss
De opstellingen van Sparta Rotterdam en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.