Nabeschouwing SC Cambuur - Almere City (2-2) || Eredivisie Nacompetitie 2018/2019

Vrijdag 10 mei 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 neemt SC Cambuur het vrijdag 10 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Almere City (2-2)

De Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 wedstrijd tussen SC Cambuur en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Bensabouh, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Mbende, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette S. Meijer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Cigaņiks de 2-2 maakte voor SC Cambuur.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE SC Cambuur - Almere City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Almere City Doelpunt A. Bensabouh Almere City 0-1
40' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Mbende SC Cambuur 1-1
60' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor N. Robertha SC Cambuur
61' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Meijer met assist van F. Hammouti Almere City 1-2
67' Wissel Almere City Wissel J. Efmorfidis voor T. Hunte Almere City
68' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt A. Cigaņiks met assist van R. Maulun SC Cambuur 2-2
70' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Maulun SC Cambuur
82' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor S. Meijer Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Almere City
Opstellingen SC Cambuur - Almere City
De opstellingen van SC Cambuur en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.