Nabeschouwing SC Cambuur - De Graafschap (1-1) || Eredivisie Nacompetitie

Zondag 19 mei 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie neemt SC Cambuur het zondag 19 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - De Graafschap (1-1)

In de Eredivisie Nacompetitie heeft de wedstrijd tussen SC Cambuur en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door F. Narsingh, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Maulun, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 47e minuut moest SC Cambuur verder met een man minder nadat M. Mbende een rode kaart had gekregen. Het lukte De Graafschap in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

De Graafschap kreeg een penalty toegewezen in de 65e minuut, die werd genomen door F. Serrarens. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - De Graafschap
Goals
1
1
Balbezit
33%
67%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
19
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
93
112
Gevaarlijke aanvallen
69
109
Passes
207
423
Overtredingen
9
14
Buitenspel
4
0
Corners
6
10
Wissels
0
3
LIVE SC Cambuur - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Narsingh met assist van Y. El Jebli De Graafschap 0-1
35' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Maulun met assist van N. Robertha SC Cambuur 1-1
46' Wissel De Graafschap Wissel S. Nieuwpoort voor L. Nieuwpoort De Graafschap
47' Rode kaart SC Cambuur Rode kaart voor M. Mbende SC Cambuur
65' Penalty gemist De Graafschap Penalty gemist F. Serrarens De Graafschap
66' Wissel De Graafschap Wissel C. Benschop voor J. Vet De Graafschap
67' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Steenvoorden SC Cambuur
79' Wissel De Graafschap Wissel D. van Mieghem voor N. Bahoui De Graafschap
Opstellingen SC Cambuur - De Graafschap
De opstellingen van SC Cambuur en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Henk de Jong
Wissels De Graafschap
# Speler Pos.
1 Hidde Jurjus K
13 Jordy Rondeel K
23 Sven Nieuwpoort V
24 Ruben Ligeon V
28 Frank Olijve M
10 Stef Nijland M
11 Daryl van Mieghem A
25 Delano Burgzorg A
35 Charlison Benschop A
Voorbeschouwing SC Cambuur - De Graafschap

SC Cambuur en De Graafschap treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en De Graafschap elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
SC Cambuur - De Graafschap Opstelling SC Cambuur Opstelling De Graafschap Live SC Cambuur - De Graafschap Live SC Cambuur - De Graafschap kijken SC Cambuur - De Graafschap kijken Live SC Cambuur - De Graafschap stream SC Cambuur - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - De Graafschap Uitslag SC Cambuur - De Graafschap Statistieken SC Cambuur - De Graafschap Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 SC Cambuur - De Graafschap wedden SC Cambuur - De Graafschap gokken SC Cambuur - De Graafschap Unibet