Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (3-2) || Eredivisie Vrouwen 2020/2021

Dinsdag 11 mei 2021 - 19:30 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het dinsdag 11 mei 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (3-2)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen is onder leiding van scheidsrechter Boyd van Kommer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. F. Nieuwland maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Excelsior Rotterdam W vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. VV Alkmaar W kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Nottet, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette S. Koopman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VV Alkmaar W de leiding in de wedstrijd nam.

F. Nieuwland zette Excelsior Rotterdam W even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Boyd van Kommer toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Excelsior Rotterdam W dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat N. Ridder de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Boyd van Kommer bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Excelsior Barendrecht Vrouwen.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen
Goals
3
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
19
Schoten op doel
7
12
Aanvallen
102
100
Gevaarlijke aanvallen
47
53
Corners
5
6
Wissels
0
3
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Penalty Excelsior Rotterdam W Penalty F. Nieuwland Excelsior Rotterdam W 1-0
46' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt I. Nottet VV Alkmaar W 1-1
46' Wissel VV Alkmaar W Wissel M. Boogaard voor A. Kruijthof VV Alkmaar W
46' Wissel VV Alkmaar W Wissel I. Nottet voor N. Stoop VV Alkmaar W
56' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt S. Koopman VV Alkmaar W 1-2
79' Gele kaart VV Alkmaar W Gele kaart voor S. Koopman VV Alkmaar W
85' Penalty Excelsior Rotterdam W Penalty F. Nieuwland Excelsior Rotterdam W 2-2
86' Wissel VV Alkmaar W Wissel S. Hand voor A. Ruiter VV Alkmaar W
92' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt N. Ridder met assist van F. Nieuwland Excelsior Rotterdam W 3-2
93' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor N. Pique Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
1 Isa Pothof K
2 Nikki Ridder V
3 Nidia Bos V
15 Daniëlle Noordermeer V
4 Fréderique Nieuwland V
8 Anne Bhagerath M
14 Iris van Bokhoven M
16 Joy Kersten M
9 Marthe van Erk A
12 Naomi Pique A
18 Isa Kagenaar A
Wissels Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
20 Ricci Geenen K
25 Lieke Hemminga V
23 Lieke Huijsmans V
6 Luna Knoester M
11 Nadine de Breij A
24 Stephanie Coelho Aurélio A
19 Nur Aljawahiri A
22 Rachelle Ardon A
Basiselftal Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
1 Henrikka Mäkelä K
5 Chantal Schouwstra V
19 Nicole Stoop V
14 Emmeke Henschen V
2 Ginia Caprino V
23 Maudy Stoop V
6 Annemiek Kruijthof M
12 Anna Ruiter M
18 Sanne Koopman M
22 Chimera Ripa A
17 Charlotte Hulst A
Wissels Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
15 Isabelle Nottet
16 Aukje van Seijst K
4 Simone Hand V
8 Kim Smal M
7 Ilvy Zijp M
10 Natasha Brough M
13 Elfi Maass M
20 Mila Robichon M
9 Margreet Boogaard M
Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen

Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Boyd van Kommer en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie Vrouwen seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 5 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alkmaar Vrouwen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Alkmaar Vrouwen favoriet. 4 keer wist de ploeg van Excelsior Barendrecht Vrouwen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 1
Winst Alkmaar Vrouwen 4
Gelijkspel 4
Totaal 9

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling Alkmaar Vrouwen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2020/2021 Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Unibet