Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (1-0) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Vrijdag 4 februari 2022 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt ADO Den Haag het vrijdag 4 februari 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (1-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Rick Sturm geëindigd in een 1-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. van Belen, waarmee ADO Den Haag W met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name ADO Den Haag dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - SC Heerenveen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt J. van Belen met assist van K. van de Westeringh ADO Den Haag W 1-0
46' Wissel SC Heerenveen W Wissel D. Foederer voor E. Kerkhof SC Heerenveen W
61' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor J. van Belen ADO Den Haag W
64' Wissel SC Heerenveen W Wissel N. Buikema voor N. van Dijk SC Heerenveen W
67' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor J. Ravensbergen ADO Den Haag W
69' Wissel ADO Den Haag W Wissel L. van Oosten voor J. van Belen ADO Den Haag W
69' Wissel ADO Den Haag W Wissel R. Speelman voor W. Douma ADO Den Haag W
85' Wissel SC Heerenveen W Wissel E. Makken voor N. Nijstad SC Heerenveen W
89' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor D. Philippo SC Heerenveen W
90' Wissel SC Heerenveen W Wissel E. Huls voor F. Meijer SC Heerenveen W
91' Wissel ADO Den Haag W Wissel N. IJzerman voor L. Rijsbergen ADO Den Haag W
95' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor J. van der Veen SC Heerenveen W
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - SC Heerenveen
Opstellingen ADO Den Haag - SC Heerenveen
De opstellingen van ADO Den Haag en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.