Nabeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen (2-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 21 januari 2022 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Feyenoord W het vrijdag 21 januari 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen is onder leiding van scheidsrechter Tim Visser geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Stoop zette Feyenoord W op een 1-0 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. VV Alkmaar W kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Koopman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette R. van de Lavoir zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Feyenoord W de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Visser, waardoor Feyenoord W dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen
Goals
2
1
Balbezit
43%
57%
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
92
94
Gevaarlijke aanvallen
46
47
Corners
4
3
Wissels
3
4
LIVE Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Wissel VV Alkmaar W Wissel M. Robichon voor E. Henschen VV Alkmaar W
29' Eigen doelpunt Feyenoord W Eigen doelpunt N. Stoop Feyenoord W 1-0
58' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt S. Koopman met assist van A. Tuin VV Alkmaar W 1-1
63' Wissel Feyenoord W Wissel J. Conijnenberg voor A. Boshuizen Feyenoord W
63' Wissel Feyenoord W Wissel M. de Vette voor M. Bennink Feyenoord W
71' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt R. van de Lavoir Feyenoord W 2-1
75' Wissel VV Alkmaar W Wissel V. van der Most voor K. Coady VV Alkmaar W
87' Wissel VV Alkmaar W Wissel I. Colin voor A. Kruijthof VV Alkmaar W
87' Wissel VV Alkmaar W Wissel K. Woons voor K. Smal VV Alkmaar W
89' Wissel Feyenoord W Wissel L. Groenewegen voor P. Rijsdijk Feyenoord W
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen
Opstellingen Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen
De opstellingen van Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
16 Femke Liefting K
19 Nicole Stoop V
10 Emmeke Henschen V
6 Annemiek Kruijthof M
3 Anna Ruiter M
22 Kim Smal M
5 Camie Mol M
18 Sanne Koopman M
12 Alieke Tuin A
15 Kyah Coady A
7 Charlotte Hulst A
Wissels Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
1 Henrikka Mäkelä K
8 Isa Colin M
20 Mila Robichon M
2 Karlijn Woons M
11 Veerle van der Most A
17 Femke Prins A
9 Dana Breewel A
Voorbeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen

Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 24 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord W. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Feyenoord W favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alkmaar Vrouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord W 1
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord W op een 4e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Opstelling Feyenoord W Opstelling Alkmaar Vrouwen Live Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Live Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen kijken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen kijken Live Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen stream Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Uitslag Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Statistieken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2021/2022 Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen wedden Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen gokken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Unibet