Nabeschouwing AaB - Getafe (1-2) || Europa League 2007/2008

Donderdag 6 december 2007 - 20:45 uur



In de Europa League 2007/2008 neemt AaB het donderdag 6 december 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de AaB - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AaB - Getafe (1-2)

Het Europa League duel tussen AaB en Getafe is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Pablo Hernández. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Getafe dat via Granero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Prica dacht na 92 minuten te scoren voor AaB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AaB - Getafe
Goals
1
2
LIVE AaB - Getafe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AaB - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Getafe Doelpunt Pablo Hernández Getafe
78' Doelpunt Getafe Doelpunt Granero Getafe
92' Doelpunt AaB Doelpunt R. Prica AaB
Video hoogtepunten en samenvatting AaB - Getafe
Opstellingen AaB - Getafe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AaB - Getafe

AaB en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat AaB en Getafe elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst AaB 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AaB - Getafe Opstelling AaB Opstelling Getafe Live AaB - Getafe Live AaB - Getafe kijken AaB - Getafe kijken Live AaB - Getafe stream AaB - Getafe Fox Sports Nabeschouwing AaB - Getafe Uitslag AaB - Getafe Statistieken AaB - Getafe Europa League 2007/2008 AaB - Getafe wedden AaB - Getafe gokken AaB - Getafe Unibet