Nabeschouwing AEK Athene - Fiorentina (1-1) || Europa League 2007/2008

Donderdag 29 november 2007 - 20:00 uur



In de Europa League 2007/2008 neemt AEK Athene het donderdag 29 november 2007 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de AEK Athene - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Fiorentina (1-1)

De Europa League 2007/2008 wedstrijd tussen AEK Athene en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 29e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Osvaldo. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het AEK Athens dat via F. Balzaretti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AEK Athene - Fiorentina
Goals
1
1
LIVE AEK Athene - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Fiorentina Doelpunt P. Osvaldo Fiorentina
34' Eigen doelpunt AEK Athens Eigen doelpunt F. Balzaretti AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Fiorentina
Opstellingen AEK Athene - Fiorentina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AEK Athene - Fiorentina

AEK Athene en Fiorentina spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat AEK Athene en Fiorentina elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst AEK Athene 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AEK Athene - Fiorentina Opstelling AEK Athene Opstelling Fiorentina Live AEK Athene - Fiorentina Live AEK Athene - Fiorentina kijken AEK Athene - Fiorentina kijken Live AEK Athene - Fiorentina stream AEK Athene - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing AEK Athene - Fiorentina Uitslag AEK Athene - Fiorentina Statistieken AEK Athene - Fiorentina Europa League 2007/2008 AEK Athene - Fiorentina wedden AEK Athene - Fiorentina gokken AEK Athene - Fiorentina Unibet