Nabeschouwing APOEL - Athletic Club (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 23 februari 2017 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt APOEL het donderdag 23 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP (Nicosía (Levkosía)) in Levkosía.

Via de APOEL - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Athletic Club (2-0)

Het Europa League duel tussen APOEL en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door P. Soteriou, waarmee APOEL met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 54e minuut voor dat APOEL via G. Gianniotas op 2-0 kwam te staan. In de 65e minuut kreeg P. Soteriou van APOEL voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en APOEL de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 90e minuut moest Athletic Club verder met een man minder, nadat Iturraspe een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor APOEL.

LIVE APOEL - Athletic Club 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart APOEL Gele kaart voor P. Soteriou APOEL
46' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Raúl García Athletic Club
46' Doelpunt APOEL Doelpunt P. Soteriou met assist van G. Efrem APOEL 1-0
53' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor De Marcos Athletic Club
54' Penalty APOEL Penalty G. Gianniotas APOEL 2-0
56' Gele kaart APOEL Gele kaart voor N. Ioannou APOEL
57' Wissel Athletic Club Wissel Asier Villalibre voor Susaeta Athletic Club
61' Wissel APOEL Wissel I. de Camargo voor David Barral APOEL
65' Tweede gele kaart APOEL Tweede gele kaart voor P. Soteriou APOEL
70' Wissel Athletic Club Wissel Iturraspe voor Etxeita Athletic Club
71' Wissel APOEL Wissel Vander voor G. Efrem APOEL
75' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iturraspe Athletic Club
76' Wissel APOEL Wissel L. Ebecilio voor Vinicius APOEL
79' Wissel Athletic Club Wissel Sabin voor De Marcos Athletic Club
87' Gele kaart APOEL Gele kaart voor I. de Camargo APOEL
94' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iraizoz Athletic Club
90' Tweede gele kaart Athletic Club Tweede gele kaart voor Iturraspe Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Athletic Club
Opstellingen APOEL - Athletic Club

Voorbeschouwing APOEL - Athletic Club

APOEL en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Athletic Club in de Europa League vond plaats op 16 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.