Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Galatasaray (5-1) || Europa League 2007/2008

Donderdag 21 februari 2008 - 17:00 uur

In de Europa League 2007/2008 neemt Bayer Leverkusen het donderdag 21 februari 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Bayer Leverkusen - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Galatasaray (5-1)

Het Europa League duel tussen Bayer Leverkusen en Galatasaray is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Barbarez. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via S. Kießling dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Barbarez dacht na 21 minuten te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde Bayer 04 Leverkusen via K. Haggui, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist Bayer 04 Leverkusen via B. Schneider de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut scoorde A. Barusso namens Galatasaray. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Galatasaray
5
1
LIVE Bayer Leverkusen - Galatasaray 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Barbarez Bayer 04 Leverkusen
13' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
21' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Barbarez Bayer 04 Leverkusen
55' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Haggui Bayer 04 Leverkusen
60' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty B. Schneider Bayer 04 Leverkusen
86' Penalty Galatasaray Penalty A. Barusso Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Galatasaray
Opstellingen Bayer Leverkusen - Galatasaray

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Galatasaray

Bayer Leverkusen en Galatasaray spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Galatasaray in de Europa League vond plaats op 13 februari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.