Nabeschouwing Bolton Wanderers - Aris (1-1) || Europa League 2007/2008

Donderdag 29 november 2007 - 21:00 uur

In de Europa League 2007/2008 neemt Bolton Wanderers het donderdag 29 november 2007 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Aris.

Via de Bolton Wanderers - Aris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Aris (1-1)

De Europa League 2007/2008 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Aris geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 44e minuut dacht Aris op voorsprong te komen via een doelpunt van Toni Calvo. Helaas voor Aris werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het Bolton Wanderers dat via S. Giannakopoulos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Aris
1
1
LIVE Bolton Wanderers - Aris 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Aris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Aris Doelpunt Toni Calvo Aris
93' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt S. Giannakopoulos Bolton Wanderers