Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sporting Braga (1-1) || Europa League 2007/2008

Donderdag 25 oktober 2007 - 21:00 uur

In de Europa League 2007/2008 neemt Bolton Wanderers het donderdag 25 oktober 2007 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Bolton Wanderers - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sporting Braga (1-1)

De Europa League 2007/2008 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 66e minuut dacht Bolton Wanderers op voorsprong te komen via een doelpunt van El-Hadji Diouf. Helaas voor Bolton Wanderers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Sporting Braga dat via Jaílson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Sporting Braga
1
1
LIVE Bolton Wanderers - Sporting Braga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

66' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt El-Hadji Diouf Bolton Wanderers
87' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Jaílson Sporting Braga