Nabeschouwing Crvena Zvezda - Bayern München (2-3) || Europa League 2007/2008

Donderdag 25 oktober 2007 - 21:15 uur

In de Europa League 2007/2008 neemt Crvena Zvezda het donderdag 25 oktober 2007 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Crvena Zvezda - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Bayern München (2-3)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Bayern München is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Crvena Zvezda op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Koroman. Helaas voor Crvena Zvezda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het FC Bayern München dat via M. Klose dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Milijas dacht na 74 minuten te scoren voor Crvena Zvezda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde FC Bayern München via M. Klose, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist FC Bayern München via T. Kroos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Bayern München
2
3
LIVE Crvena Zvezda - Bayern München 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt O. Koroman Crvena Zvezda
20' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Klose FC Bayern München
74' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt N. Milijas Crvena Zvezda
85' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Klose FC Bayern München
93' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Kroos FC Bayern München