Nabeschouwing Genk - Athletic Club (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 20 oktober 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Genk het donderdag 20 oktober 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Athletic Club (2-0)

Het Europa League duel tussen Genk en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Stefan Johannesson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Brabec, waarmee Genk met 1-0 de leiding nam. Genk vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Ndidi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Genk.

LIVE Genk - Athletic Club 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aduriz Athletic Club
40' Doelpunt Genk Doelpunt J. Brabec Genk 1-0
46' Wissel Athletic Club Wissel Saborit voor Balenziaga Athletic Club
56' Wissel Genk Wissel M. Samatta voor T. Buffel Genk
59' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Yeray Álvarez Athletic Club
64' Gele kaart Genk Gele kaart voor T. Sušić Genk
78' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor T. Sušić Genk
80' Wissel Athletic Club Wissel Elustondo voor San José Athletic Club
80' Wissel Athletic Club Wissel Susaeta voor Iñaki Williams Athletic Club
83' Doelpunt Genk Doelpunt O. Ndidi Genk 2-0
84' Wissel Genk Wissel L. Trossard voor N. Karelis Genk
94' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Lekue Athletic Club
90' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Muniain Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Athletic Club
Opstellingen Genk - Athletic Club

Voorbeschouwing Genk - Athletic Club

Genk en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Johannesson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Athletic Club elkaar treffen in de Europa League.