Nabeschouwing Burnley - Queens Park Rangers (2-1) (na verlenging) || FA Cup 2008/2009

Dinsdag 13 januari 2009 - 20:45 uur

In de FA Cup 2008/2009 neemt Burnley het dinsdag 13 januari 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers.

Via de Burnley - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Queens Park Rangers (2-1) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Burnley en Queens Park Rangers is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Burnley. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Burnley dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 54e minuut dacht Queens Park Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Di Carmine. Helaas voor Queens Park Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Burnley dat via S. Thompson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. J. Rodriguez dacht na 120 minuten te scoren voor Burnley, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Burnley die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Burnley - Queens Park Rangers
2
1
LIVE Burnley - Queens Park Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Burnley Wissel A. Mahon voor C. McCann Burnley
44' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor D. Delaney Queens Park Rangers
54' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt S. Di Carmine Queens Park Rangers
55' Wissel Queens Park Rangers Wissel H. Ephraim voor E. Ledesma Queens Park Rangers
60' Doelpunt Burnley Doelpunt S. Thompson Burnley
67' Gele kaart Burnley Gele kaart voor S. Caldwell Burnley
69' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor R. Blake Burnley
79' Wissel Queens Park Rangers Wissel R. Rose voor G. Mahon Queens Park Rangers
84' Wissel Burnley Wissel A. MacDonald voor J. Gudjónsson Burnley
85' Wissel Queens Park Rangers Wissel H. Helguson voor S. Di Carmine Queens Park Rangers
88' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Mahon Burnley
110' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor M. Alberti Queens Park Rangers
120' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Rodriguez Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Queens Park Rangers
Opstellingen Burnley - Queens Park Rangers
De opstellingen van Burnley en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Queens Park Rangers
0 Hogan Ephraim
0 Romone Rose
0 Heidar Helguson
Voorbeschouwing Burnley - Queens Park Rangers

Burnley en Queens Park Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Queens Park Rangers in de FA Cup vond plaats op 3 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.