Nabeschouwing Mali - Zambia (1-0) || Vriendschappelijk internationaal

Vrijdag 23 september 2022 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal neemt Mali het vrijdag 23 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zambia. De wedstrijd wordt gespeeld in New Suez Stadium in Suez.

Via de Mali - Zambia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mali - Zambia (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mali en Zambia is onder leiding van scheidsrechter Younoussa Tawel Camara geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mali. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Touré, waarmee Mali met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Mali.

Wedstrijdstatistieken Mali - Zambia
Goals
1
0
LIVE Mali - Zambia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mali - Zambia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Mali Doelpunt E. Touré met assist van K. Doumbia Mali 1-0
46' Wissel Zambia Wissel K. Kampamba voor E. Kangwa Zambia
63' Wissel Mali Wissel A. Haidara voor M. Camara Mali
63' Wissel Mali Wissel Y. Bissouma voor K. Doumbia Mali
63' Wissel Mali Wissel D. Samassékou voor C. Doucouré Mali
63' Wissel Mali Wissel A. Dieng voor L. Coulibaly Mali
71' Gele kaart Zambia Gele kaart voor F. Sakala Zambia
78' Wissel Mali Wissel A. Traoré voor M. Djenepo Mali
79' Wissel Zambia Wissel R. Banda voor F. Sakala Zambia
89' Gele kaart Mali Gele kaart voor I. Diawara Mali
Video hoogtepunten en samenvatting Mali - Zambia
Opstellingen Mali - Zambia
De opstellingen van Mali en Zambia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mali gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zambia zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Éric Chelle
Formatie 4-1-4-1
Coach Aljosa Asanovic
Wissels Zambia
# Speler Pos.
18 Charles Kalumba K
1 Toaster Nsabata K
21 V
15 Dominic Chanda V
23 Shemmy Mayembe V
2 V
17 Joshua Mutale M
7 Kelvin Kampamba M
22 A
Voorbeschouwing Mali - Zambia

Mali en Zambia treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Younoussa Tawel Camara en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mali en Zambia elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Mali 0
Winst Zambia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mali - Zambia Opstelling Mali Opstelling Zambia Live Mali - Zambia Live Mali - Zambia kijken Mali - Zambia kijken Live Mali - Zambia stream Mali - Zambia Fox Sports Nabeschouwing Mali - Zambia Uitslag Mali - Zambia Statistieken Mali - Zambia Vriendschappelijk internationaal 2022 Mali - Zambia wedden Mali - Zambia gokken Mali - Zambia Unibet