Nabeschouwing Genk - Waasland-Beveren (7-1) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zaterdag 2 mei 2015 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Genk het zaterdag 2 mei 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren.

Via de Genk - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Waasland-Beveren (7-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Waasland-Beveren is geëindigd in een 7-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Buffel. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Genk dat via J. Gorius dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. De Ceulaer dacht na 26 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde Genk via S. Cissé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Genk via T. Castagne de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut scoorde S. Joseph-Monrose namens Genk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 87e minuut leek W. Corstjens te scoren voor Waasland-Beveren, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 88e minuut leek S. Cissé te scoren voor Genk, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genk - Waasland-Beveren
7
1
LIVE Genk - Waasland-Beveren 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Genk Doelpunt T. Buffel met assist van S. Cissé Genk
25' Doelpunt Genk Doelpunt J. Gorius Genk
26' Doelpunt Genk Doelpunt B. De Ceulaer met assist van S. Cissé Genk
40' Doelpunt Genk Doelpunt S. Cissé Genk
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Oumarou voor I. Sawaneh Waasland-Beveren
65' Doelpunt Genk Doelpunt T. Castagne met assist van S. Savić Genk
66' Wissel Genk Wissel S. Joseph-Monrose voor S. Schrijvers Genk
70' Wissel Genk Wissel O. Ndidi voor C. Kabasele Genk
73' Doelpunt Genk Doelpunt S. Joseph-Monrose met assist van J. Gorius Genk
74' Wissel Waasland-Beveren Wissel N. Godemèche voor R. Henkens Waasland-Beveren
74' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Vanzo voor N. De Pauw Waasland-Beveren
77' Wissel Genk Wissel H. Kage voor B. De Ceulaer Genk
87' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt W. Corstjens Waasland-Beveren
88' Doelpunt Genk Doelpunt S. Cissé Genk
92' Gele kaart Genk Gele kaart voor A. Ngcongca Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Waasland-Beveren
Opstellingen Genk - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Genk - Waasland-Beveren

Genk en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.