Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (1-1) || Jupiler Pro League 2014/2015

Vrijdag 8 mei 2015 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Gent het vrijdag 8 mei 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (1-1)

De Jupiler Pro League 2014/2015 wedstrijd tussen Gent en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 25e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van Renato Neto. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Sporting Charleroi dat via K. Coulibaly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gent - Sporting Charleroi
1
1
LIVE Gent - Sporting Charleroi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Gent Doelpunt Renato Neto met assist van D. Miličević Gent
58' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Coulibaly Sporting Charleroi
66' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Geraerts Sporting Charleroi
66' Wissel Gent Wissel D. Pollet voor N. Pedersen Gent
71' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Tainmont Sporting Charleroi
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Ndongala voor E. Sağlık Sporting Charleroi
80' Wissel Gent Wissel Y. Soumahoro voor T. Foket Gent
85' Wissel Gent Wissel H. Van der Bruggen voor Renato Neto Gent
86' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Gálvez López voor C. Tainmont Sporting Charleroi
93' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Houdret voor N. Kebano Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Sporting Charleroi
Opstellingen Gent - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Gent - Sporting Charleroi

Gent en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.