Nabeschouwing Lokeren - Mechelen (2-2) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zaterdag 16 mei 2015 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Lokeren het zaterdag 16 mei 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Lokeren - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Mechelen (2-2)

De Jupiler Pro League 2014/2015 wedstrijd tussen Lokeren en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 11e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Veselinović. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Lokeren dat via E. Ngolok dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Naessens dacht na 49 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Lokeren via E. Ngolok, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Mechelen
2
2
LIVE Lokeren - Mechelen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Veselinović met assist van I. Obradović Mechelen
34' Doelpunt Lokeren Doelpunt E. Ngolok met assist van H. Vanaken Lokeren
49' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Naessens met assist van S. Hanni Mechelen
56' Doelpunt Lokeren Doelpunt E. Ngolok met assist van N. De Pauw Lokeren
61' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor I. Cissé Mechelen
64' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor I. Obradović Mechelen
69' Wissel Lokeren Wissel J. Trompet voor K. Overmeire Lokeren
71' Wissel Mechelen Wissel R. Wolski voor S. Hanni Mechelen
79' Wissel Lokeren Wissel B. Abdurahimi voor N. De Pauw Lokeren
83' Wissel Lokeren Wissel M. Leye voor C. Dessers Lokeren
85' Wissel Mechelen Wissel G. Claes voor J. Naessens Mechelen
91' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor G. Galitsios Lokeren
91' Wissel Mechelen Wissel J. Van Damme voor S. De Petter Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Mechelen
Opstellingen Lokeren - Mechelen

Voorbeschouwing Lokeren - Mechelen

Lokeren en Mechelen treffen elkaar in de e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.