Nabeschouwing Kortrijk - Anderlecht (2-2) || Jupiler Pro League 2014/2015

Donderdag 21 mei 2015 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Kortrijk het donderdag 21 mei 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Anderlecht (2-2)

De Jupiler Pro League 2014/2015 wedstrijd tussen Kortrijk en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 49e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Praet. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Anderlecht dat via A. Mitrović dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Capon dacht na 76 minuten te scoren voor Kortrijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Kortrijk via I. Santini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Anderlecht
2
2
LIVE Kortrijk - Anderlecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor I. Santini Kortrijk
49' Doelpunt Anderlecht Doelpunt D. Praet met assist van Y. Tielemans Anderlecht
53' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović met assist van S. Defour Anderlecht
69' Wissel Kortrijk Wissel B. Ulens voor L. Mulemo Kortrijk
76' Doelpunt Kortrijk Doelpunt B. Capon Kortrijk
76' Wissel Kortrijk Wissel A. Claeys voor R. Klaasen Kortrijk
79' Wissel Anderlecht Wissel M. Colin voor A. Vanden Borre Anderlecht
81' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Santini met assist van T. Chevalier Kortrijk
83' Wissel Anderlecht Wissel Z. Cyriac voor F. NSakala Anderlecht
91' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor A. Van Loo Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Anderlecht
Opstellingen Kortrijk - Anderlecht

Voorbeschouwing Kortrijk - Anderlecht

Kortrijk en Anderlecht treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 13 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kortrijk. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.