Nabeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge (1-3) || Jupiler Pro League 2017/2018

Donderdag 10 mei 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Sporting Charleroi het donderdag 10 mei 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 1-3 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. K. Rezaei maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sporting Charleroi vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Club Brugge kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Vormer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette H. Vanaken zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat J. Vossen de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Club Brugge.

LIVE Sporting Charleroi - Club Brugge 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Sporting Charleroi Penalty K. Rezaei Sporting Charleroi 1-0
42' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Diandy Sporting Charleroi
45' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor F. NGanga Sporting Charleroi
45' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Cools Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel H. Vanaken voor J. Clasie Club Brugge
60' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor D. Cools Club Brugge
60' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor K. Diatta Club Brugge
64' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer Club Brugge 1-1
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Willems voor M. Fall Sporting Charleroi
71' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken Club Brugge 1-2
73' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Vossen met assist van E. Dennis Club Brugge 1-3
79' Wissel Club Brugge Wissel T. Simons voor Wesley Club Brugge
81' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor A. Baby Sporting Charleroi
81' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Fortuna voor C. Diandy Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Club Brugge
Opstellingen Sporting Charleroi - Club Brugge
De opstellingen van Sporting Charleroi en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.