Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (4-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 16 maart 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Anderlecht het zondag 16 maart 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende.

Via de Anderlecht - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en KV Oostende is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mitrović. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Anderlecht dat via A. Najar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Mitrović dacht na 77 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Anderlecht via O. Deschacht, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - KV Oostende
4
0
LIVE Anderlecht - KV Oostende 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor X. Luissint KV Oostende
9' Penalty Anderlecht Penalty A. Mitrović Anderlecht
28' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Najar met assist van D. Praet Anderlecht
44' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor B. Nuytinck Anderlecht
46' Wissel KV Oostende Wissel D. Dessaer voor J. Hempte KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel Fede Vico voor N. Coussement KV Oostende
70' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor D. Pollet Anderlecht
77' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović met assist van O. Deschacht Anderlecht
83' Doelpunt Anderlecht Doelpunt O. Deschacht met assist van D. Praet Anderlecht
84' Wissel Anderlecht Wissel G. Cyriac voor A. Mitrović Anderlecht
84' Wissel KV Oostende Wissel P. Sladek voor L. Depoitre KV Oostende
87' Wissel Anderlecht Wissel F. NSakala voor D. Praet Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - KV Oostende
Opstellingen Anderlecht - KV Oostende

Voorbeschouwing Anderlecht - KV Oostende

Anderlecht en KV Oostende treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.