Nabeschouwing Anderlecht - Waasland-Beveren (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 7 december 2013 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Anderlecht het zaterdag 7 december 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren.

Via de Anderlecht - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Waasland-Beveren (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Waasland-Beveren is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mitrović. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Anderlecht dat via R. Vargas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Waasland-Beveren
2
0
LIVE Anderlecht - Waasland-Beveren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Veselinović Waasland-Beveren
33' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović met assist van G. Gillet Anderlecht
41' Wissel Anderlecht Wissel R. Vargas voor M. Bruno Anderlecht
65' Doelpunt Anderlecht Doelpunt R. Vargas met assist van C. Mbemba Anderlecht
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel I. Tričkovski voor R. Sterckx Waasland-Beveren
69' Wissel Anderlecht Wissel F. Acheampong voor S. Klještan Anderlecht
69' Wissel Anderlecht Wissel Y. Tielemans voor D. Praet Anderlecht
72' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor H. Maman Waasland-Beveren
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Sibum voor N. Godemèche Waasland-Beveren
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Demjan voor H. Maman Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Waasland-Beveren
Opstellingen Anderlecht - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Anderlecht - Waasland-Beveren

Anderlecht en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.