Nabeschouwing Cercle Brugge - Lierse (2-4) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 23 november 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Cercle Brugge het zaterdag 23 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse.

Via de Cercle Brugge - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Lierse (2-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Lierse is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Lierse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van Wamberto. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Lierse dat via G. Mertens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Wils dacht na 74 minuten te scoren voor Cercle Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 75e minuut werd S. Wils van Cercle Brugge met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Cercle Brugge het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 80 minuten spelen wist Cercle Brugge via M. Uchebo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut scoorde H. Losada namens Lierse. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek W. Corstjens te scoren voor Lierse, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Lierse
2
4
LIVE Cercle Brugge - Lierse 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Lierse Doelpunt Wamberto Lierse
45' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor K. Van Roose Cercle Brugge
49' Eigen doelpunt Lierse Eigen doelpunt G. Mertens Lierse
54' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Etock voor T. Van Acker Cercle Brugge
65' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Wamberto Lierse
66' Gele kaart Lierse Gele kaart voor N. Goris Lierse
66' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Monachello voor T. Smolders Cercle Brugge
68' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Buyl voor K. DHaene Cercle Brugge
74' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt S. Wils met assist van H. Cornelis Cercle Brugge
74' Wissel Lierse Wissel B. Lambot voor H. Traoré Lierse
75' Rode kaart Cercle Brugge Rode kaart voor S. Wils Cercle Brugge
78' Wissel Lierse Wissel T. Watt voor C. Hoefkens Lierse
80' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt M. Uchebo met assist van B. Buysse Cercle Brugge
83' Wissel Lierse Wissel R. Bourabia voor D. Menga Lierse
85' Penalty Lierse Penalty H. Losada Lierse
88' Gele kaart Lierse Gele kaart voor R. Bourabia Lierse
90' Doelpunt Lierse Doelpunt W. Corstjens Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Lierse
Opstellingen Cercle Brugge - Lierse

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Lierse

Cercle Brugge en Lierse treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Lierse in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.