Nabeschouwing Club Brugge - Anderlecht (4-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 22 september 2013 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Club Brugge het zondag 22 september 2013 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Club Brugge - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Anderlecht (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Anderlecht is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Simons. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Club Brugge dat via M. Lestienne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Lestienne dacht na 75 minuten te scoren voor Club Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Club Brugge via K. Fatai, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 92e minuut werd A. Mitrović van Anderlecht met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Club Brugge met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Anderlecht
4
0
LIVE Club Brugge - Anderlecht 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Milivojević Anderlecht
31' Penalty Club Brugge Penalty T. Simons Club Brugge
38' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. De Sutter Club Brugge
44' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Simons Club Brugge
46' Wissel Anderlecht Wissel D. Praet voor L. Milivojević Anderlecht
49' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Meunier Club Brugge
50' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. Acheampong Anderlecht
59' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Lestienne Club Brugge
65' Wissel Anderlecht Wissel Y. Tielemans voor A. Mitrović Anderlecht
70' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Ryan Club Brugge
70' Wissel Anderlecht Wissel G. Cyriac voor M. Bruno Anderlecht
75' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Lestienne Club Brugge
80' Wissel Club Brugge Wissel K. Fatai voor T. De Sutter Club Brugge
86' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor M. Lestienne Club Brugge
87' Doelpunt Club Brugge Doelpunt K. Fatai met assist van W. Sobota Club Brugge
88' Wissel Club Brugge Wissel E. Adu voor V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
92' Rode kaart Anderlecht Rode kaart voor A. Mitrović Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Anderlecht
Opstellingen Club Brugge - Anderlecht

Voorbeschouwing Club Brugge - Anderlecht

Club Brugge en Anderlecht treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 10 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Club Brugge. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.